• English
  • Hrvatski
  • Italiano
  • Deutsch

 

 

YAMALUBE ULJA – NAPRAVLJENA ZA PERFORMANSE

Yamalube® i Yamalube® marine se zalažu za utrke, sponzorirajući MotoGP, World Superbike Championship, World Supersport, FIM Motocross World Championship kao i vodene trkaće događaje. Sa nebrojeno mnogo pobjeda u svim natjecanjima, Yamahini proizvodi su dokazali, a to čine i dalje svaki dan, kroz svoje perfomanse, najbolje u klasi i pouzdanost.

Yamaha proizvodi su rađeni po najzahtjevnijim standardima, za najbolji rezultat u svim uvjetima rada, kako kopnu tako i na moru. Želeći najbolje našim proizvodima, Yamahini inženjeri dolaze do saznanja da konvencionalna ulja ne mogu pružiti perfomanse i zaštitu koji bi zadovoljile najviše standarde.

Yamalube® i Yamalube® marine ulja su razvijena kako bi bila savršena ulja za svaki proizvod u Yamahinoj gami. Yamalube® i Yamalube® marine motorna ulja su napravljena kombinacijom baznih ulja, aditiva i otapala, odabranih i pomiješanih kako bi savršeno odgovarali vašem stroju.

Yamalube® prednosti

Zato što su Yamalube® i Yamalube® marine ulja razvijena od strane Yamahinih inženjera, nude mnoge prednosti naspram drugih ulja.

Dizajnirano za iznimne agregate

Yamalube® i Yamalube® marine ulja su napravljena da učinkovito rade u najekstremnijim uvjetima – kao naprimjer u 200 ks snažnom novom VMAX-u ili 350 ks snažnom V8 vanbrodskom motoru. Selektirani produkti u Yamalube® ponudi su napravljeni za „mokre“ spojke na motociklima kao i za katalitičke konvertere.

Brža promjena brzina i dugotrajnost

Yamalube® ulja štite vaš agregat i mjenjačku kutiju omogućujući bržu promjenu brzina te na taj način osigurava duži životni vijek agregata.

Protiv korozije i protiv pjene

Anti-korozivno i protiv pjenjenja, ova ulja osiguravaju maksimalnu zaštitu unutarnjih komponenata pri visokim vrtnjama agregata.

Čišći agregati

Yamalube® i Yamalube® marine ulja nude zavidnu čistoću komponenata agregata, bez proizvodnje taloga. Snažan antikoroziv štiti i održava dijelove agregata čistim.

yamalube

Udovoljavaju JASO MA standardima (izabrani produkti)

Yamalube® ulja koja su certificirana od strane JASO (Japanese Automotive Standards Organisation) MA, ne dozvoljavaju proklizavanje spojke i zadovoljavaju antikorozivnim i zaštitnim standardima.

Udovoljavaju MNMA standardima

Yamalube® marine ulja su certificirana od strane NMMA (National Marine Manufacturers Association) te udovoljavaju standardima viskoznosti, zaštite od korozije i začepljenja filtera.

Podmazivanje

Yamalube® i Yamalube® marine ulja minimaliziraju trenje, dok istovremeno štite karike i klipove od blokiranja.

Brtvljenje

Yamalube® i Yamalube® marine ulja tvore brtvu između karika i stjenke cilindara te na taj način nema smanjena kompresije.

Disperzija nečistoće

Prljavština i abrazivni prašak mogu se nataložiti unutar agregata negativno utječući na perfomanse. Yamalube® i Yamalube® marine ulja raspršuju te nečistoće u sitne čestice omogućujući neometan protok ulja.

Yamalube® prednosti

Yamaha je razvila Yamalube® sredstva za održavanje, poliranje i čišćenje. Također su razmišljali i o sredstvu za poliranje kacige. Dostupna su i sredstva za konzerviranje vanbrodskih motora.

 
[pdf-embedder url=”http://nautico.hr/wp-content/uploads/2015/02/Yamalube.pdf”]

Pretraži